Testimonials

De emotionele werking van Steranijs

StarAnise 1

Steranijs ondersteunt een gezonde spijsvertering en is daarom ook het hoofdbestandsdeel van doterra ZenGest.

Algemene werking:
- Ondersteunt een gezonde spijsvertering
- Helpt bij een sterk immuunsysteem
- Ondersteunend bij een gezonde cellulaire functie
- Werkt ontspannend
- Smaakmaker in voedsel en dranken

Tips voor gebruik:
- Doe één druppel olie etherische olie in de thee en neem even een rustmoment.
- Gebruik 1-2 druppels olie samen met een basisolie voor een rustgevende massage.
- Neem 1-2 druppels in met een Veggie Capsule om een ontspannen gevoel te bevorderen.
- Gebruik de olie in een diffuser. Mix met bloem- en houtachtige oliën om een aardende en emotioneel balancerende ervaring te creëren.

Toepassingsmethoden:
- Topisch (Op de huid)
- Aromatisch
- Inwendig

Hoe herken je de kwaliteit van essentiële oliën?

Read More

Natuurlijke bescherming tegen insecten

Read More

Burnout is weer helemaal in

Read More

The Power of Clarity

Op donderdagavond 16 november 2017 zal EFT Master Carol Look een lezing (2,5 uur) geven.

Je zult tijdens deze lezing veel leren over het ontstaan en de toepassing van deze succesvolle stress-release techniek en ook hoe je EFT goed op jezelf kunt toepassen om stress, spanningsklachten en emotionele conflicten snel en effectief aan te pakken.

Deze lezing vormt een prachtige introductie op EFT (Emotional Freedom Techniques) en tevens leg je deze avond een goede basis voor de workshops: Carol zal laten zien hoe je EFT kunt inzetten om in korte tijd doorbraken en meer succes in je leven en bedrijf te creëren.

Over Carol Look

EFT-master Carol Look is een Amerikaanse topcoach, auteur en veelgevraagd spreker. Ze ontwikkelde de baanbrekende coachingsmethode: “The Yes Code”. Carol behoort tot een van de eersten die van Gary Craig, de grondlegger van Emotional Freedom Techniques, de titel EFT-master heeft ontvangen. Ze geeft workshops in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Europa.

Carol Look werkt al 18 jaar met EFT en staat bekend om haar enorme expertise en deskundigheid. Daarnaast is ze geschoold in de psychoteherapie en klinische hypnose. Ze is een expert in het coachen en helpen van mensen die vastzitten in oude patronen en deze op een snelle en effectieve manier willen doorbreken. Velen zullen haar al kennen als prominente spreker op de jaarlijks terugkerende Tapping World Summit.

Door je op te geven voor de workshop ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Het is niet toegestaan opnames van de workshops te maken.Na aanschaf van de tickets is het niet mogelijk om geld terug te ontvangen.In geval van annulering van het event door omstandigheden die buiten de macht van de organisatie liggen, zult u uw ticketprijs retour ontvangen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor overige kosten.

eft tapping points 370Praktische informatie

Lezing The Power of Clarity met EFT-master Carol Look

Wanneer: 16 november 2018: 19-21.30 uur

Locatie: De Burgerij, Dusseldorperweg 103, Limmen

Taal: Engels

Ticketprijs: €45 incl. btw

Detox je huishouden

Read More

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentS5_disqus_comments has a deprecated constructor in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/plugins/content/s5_disqus_comments/s5_disqus_comments.php on line 19

AromaTouch

"Deze heerlijke AromaTouch behandeling bracht mij binnen enkele minuten al in een staat van diepe ontspanning. Een fantastische behandeling om mijn lichaam weer in balans te brengen na ziekte. Mijn pijn en spanning was na de behandeling weg. Ik heb dagenlang een buitengewoon diepe ontspanning ervaren. Liesbeth heeft gouden handen!"
Roos van der Blom



"Mooie introductie in de wereld van doTERRA. Ga ik zeker mee aan de slag in de massagesalon waar ik werk."
Sandra Derijcke (beoordeling: 9,5)



"In het eerste half uur van de training heb ik meteen de kracht van deze oliën ervaren. Fijne sfeer, interessante stof, voldoende tijd om te oefenen en goede begeleiding. Het was leerzaam en opmerkelijk en geeft meteen inzicht."
Marion Gulpers (beoordeling: 9)



"Duidelijk, leerzaam, praktisch. Fijn om mee te hebben gemaakt. Zeer interessant. Waanzinnige oliën!"
D. Beekmans (beoordeling: 9)



"Geweldig! Was de eerste keer dat ik iets met massage deed. Heerlijke oliën. Heel bruikbaar. Veel geleerd."
Johanna Münchow (beoordeling: 9)



"Interessante training en te gekke oliën! Ik doe al 20 jaar tal van trainingen, maar vond deze bijzonder om dat deze echt wat toevoegt aan mijn praktijk. De hoge frequentie oliën werken meteen."
Tanja Bieze (beoordeling: 9)



"Ik heb enorm genoten van deze training. Ik was al bekend met de kracht van deze oliën, maar om ze op deze manier toe te passen in een gehele behandeling creëert weer nieuwe mogelijkheden. De uitleg was goed en met de humor vloog de de voorbij. Genoten van zowel geven als ontvangen en in beide gevallen ervoer ik de kracht van de oliën duidelijk. Vandaag bij de eerste massageklant gelijk de lavendelolie gebruikt en deze wilde meteen een AromaTouch behandeling boeken!"
Trudy Dittmar (beoordeling: 10)


 EFT-workshops

Op 12 en 13 mei j.l. deed ik mee aan de EFT Business Abundance workshop onder leiding van EFT-master Carol Look. Zelf dacht ik niet echt met veel onopgeloste vraagstukken te zitten waardoor ik eigenlijk vrij gelaten naar de workshop ging.
In minder dan een uur bleek al snel dat ik op een rollercoaster was gestapt. De oefeningen en opmerkelijk korte vraagstellingen brachten en brengen nog steeds oorzaken van 'onopgeloste weerstanden' in mijn privé en professioneel leven naar boven. Het is opmerkelijk hoe de oefeningen helpen om tot inzicht te komen en vooral een attitude of frequentie verandering teweeg brengen. De dagen na de opleiding was ik behoorlijk uit mijn lood geslagen, vooral door de helderheid en herinnering aan bepaalde 'vergeten' gebeurtenissen uit mijn verleden. 
Met behulp van de aangeleerde technieken ben ik de uitdaging met mezelf aangegaan om nog verder en dieper op zoek te gaan naar gebeurtenissen die tot op de dag van vandaag mijn leven verstoren. In de auto luister ik zo vaak mogelijk de CD's van Carol en blijven er nieuwe inzichten komen.

F. Vermeulen



Zonder overdrijven, Carol heeft mijn leven gered. Ze gaf me hoop toen ik in een staat was van totale wanhoop, op emotioneel, spiritueel en fysiek gebied. Het bijwonen van haar conferenties en het luisteren naar haar audioprogramma's hebben ervoor gezorgd dat ik weer een gevoel van welbehagen heb gevonden waarvan ik dacht dat ik het nooit meer terug zou vinden. Dank je wel, Carol. Ik ben nu gelukkig, gezond en vervuld!
Maryann McGerigle


Vorige maand deed ik voor de tweede keer mee aan een EFT-workshop met EFT-master Carol Look. Ik ben zeer onder de indruk van de eenvoud van EFT en de kundigheid waarmee Carol de workshop leidt en mensen helpt pijnloos en snel van zware trauma's af te komen. Ook deze keer ben ik weer een stuk lichter huiswaarts gekeerd.
Rein Bartlema


Carol's programma's waren precies wat ik nodig had als het ging over het verwijderen van mijn blokkades op het gebied van financiën. Nooit was het me gelukt tot de kern van het probleem tussen geld en mij te komen. Dankzij het volgen van Carol's programma kon ik snel de crux vinden en mijn energie over geld veranderde. Ik ben eeuwig dankbaar, Carol. Dank je!
Gretchen Pritts



Ik ben onzettend blij en dankbaar dat ik op 12 en 13 mei aanwezig was bij de Advanced EFT-workshops gegeven door Carol Look. Wat een inspirator en wat een bijzondere en getalenteerde vrouw! Zoals zij me wist mee te nemen naar heftige momenten in mijn leven, zodat er genezing kon plaatsvinden door EFT... echt heel bijzonder! Zowel op zakelijk als op persoonlijk niveau heb ik weer diepe heling meegemaakt en een hoop positiefs bereikt. Dat alles en de fijne locatie in Limmen maakten het twee onvergetelijke dagen. Volgende keer ben ik er zeker weer bij!

Monique Jongmans



Mijn reis van zelfontwikkeling, empowerment en werkelijke overvloed begon grotendeels met Carols programma's. Deze hielpen mij om tot de kern te komen van mijn innerlijke blokkades die me vasthielden in angst, tekort en emotionele pijn. Na slechts een programma - Attracting Abundance - ging mijn wereld open en begonnen relaties, mijn zaak en geld te stromen. Het werk dat ik met Carol heb gedaan, heeft me geholpen succesvol te worden. Ik ben zeer dankbaar dat het universum haar op mijn pad heeft gebracht!
Heide Garis




Welkom op mijn blog!
Hier hoop ik je te inspireren met mijn ontdekkingsreizen op het gebied van bliss, gezondheid en bewustzijn. Een reactie van jou vind ik leuk!

 

Wat fijn dat je mijn site bezoekt!
 

Ik ben Liesbeth. Mijn passie is bewustwording en -making, van de binnen- en buitenwereld, om gezondheid, balans en geluk te vinden.
Mag ik jou ook inspireren?
 
 

Liesbeth Bakker Profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf
en terug naar de natuur.

tickets

Bliz Newz

Aanbiedingen, nieuwtjes, cadeautjes of inspiratie van ons of anderen, ontvang je via onze Bliz Newz.
captcha 

Logo BE small

Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40